Verdensnyhet!

Oriflame lanserer i denne katalogen verdensnyheten:

Oriflame Beauty Triple Core Lipstick

Verdens første leppestift med 3 funksjoner i en leppestift. Pleie, lidenskapelig farge og dramatisk gloss i en leppestift. Resultatet er myke, vakrere og mer slagkraftig en noen gang tidligere. Inneholder avokado, jojoba olje, kamomille og vitamin E. 4 g.

Oriflame har VERDENS patent på denne i ett år - d.v.s INGEN andre kan benytte seg av denne patenten med trippel funksjon iløpet av det neste året.

Innerst er leppepleien, midten er lipglossen og ytterst er selve leppestiften.  Amazing Peach

 Spectacular Nude

 Sensational Bronze

 Ravishing Rose

 Stunning Clover

 Explosive Pink

 Blazing Red

 Dazzling Cherry

 Striking Plum

Det er en til som jeg ikke fikk bilde av - den heter: Dramatic Ruby . men denne finner du i katalogen her: http://no.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml


Enjoy!

Én kommentar

Heidi Larsen

27.09.2010 kl.23:49

jeg fikk tilsendt en av disse for å teste. likte den godt ! :)

Skriv en ny kommentar

Evy

Evy

3, Nordkapp

Oriflame er et svensk kosmetikkfirma som ble etablert i 1967. Oriflame produserer alt selv - har aldri testet noe på dyr - superkvalitet til en god pris! Katalogen kommer ut hver 3 uke - 17 i året, og du kan lese den på www.oriflame.no Kjører Makeup kurs, Hudanalyser, Oriflamekvelder, deltar på div. messer samt at det reises rundt og har Oriflame stand hvor det deles ut gratis produkter :-) Bor du ikke her og vil bestille produkter med oss, så ordner vi det gjerne. Gi gjerne lyd fra deg :-D Vi kan kontaktes her - legg igjen en kommentar, så tar vi kontaktmed deg. Ha en flott dag!

Kategorier

Arkiv

hits