Om Oriflame

Nå skal jeg fortelle litt mer om Oriflame, og for å få alt riktig, så skal jeg inn på hjemmesiden og hente ut informasjonen jeg trenger :-)


Kort om Oriflame


Oriflame ble grunnlagt i 1967 av to brødre og deres venner. I dag er Oriflame et kosmetikkselskap som selger direkte i 62 land. Den store porteføljen av svenske naturlige innovative skjønnhetsprodukter markedsføres gjennom et salgskorps på ca. 2,9 millioner uavhengige konsulenter. Til sammen selger konsulentene for 1,3 milliarder euro i året.

 


Oriflame tilbyr karrieremuligheter for de som ønsker å tjene penger fra dag en og ønsker å oppnå sine personlige drømmer og ambisjoner gjennom vårt unike forretningskonsept ? Tjen penger i dag og oppfyll drømmene dine i morgen.

 


Respekt for mennesket og naturen er underliggende for vårt firma og reflekteres i vårt sosiale og miljømessige engasjement. Oriflame støtter en rekke veldedighetsorganisasjoner verden over og er en av grunnleggerne av World Childhood Foundation. Oriflame Cosmetics er børsnotert på Nasdaq
OMX Nordic Exchange i Stockholm.

 


Oppsummering

· 1,3 milliarder euro i årlig omsetning

· Ca. 2,9 millioner konsulenter

· 7500 ansatte

· 900 produkter årlig

· En av grunnleggerne av World Childhood Foundation

· Globalt forskningssenter med mer enn 100 vitenskapsmenn

· Fem egen eide fabrikker i Sverige, Polen, Kina, Russland og India

· Børsnotert på Nasdaq OMX Nordic Exchange i Stockholm.

· Produktene er basert på naturlige ingredienser, testes ikke på dyr

· Oriflame har kontorer i 61 land hvorav 13 drives på franchise basis 


Globalt ansvar

Når lager våre produkter ønsker vi å bruke naturlige ingredienser som er i tråd med vår sterke miljøpolitikk og som ikke er skadelig for miljøet. For eksempel så er de viktigste rengjøringsmidler som brukes i sjampo og dusj geleer nedbrytbare.


Vitenskapelige rapporter om sikkerhet og miljømessige forhold blir konstant overvåket for å sikre at vi skifter ut ingredienser som kan ha en negativ innvirkning på forbrukere eller på miljøet.


I tillegg er Oriflame sine produktinnpakninger resirkulerbare og minisert for å minske mengden avfall.


Oriflame har en sterke etiske verdier, og viser en moral karakter som er synlig gjennom alle fasene i en produksjon.

Oriflame produktene er produsert i tråd med en høy industriell standard og etiske retningslinjer.


Vi har nå fem fabrikker; i Polen, Sverige, India, Kina og Russland. Alle Oriflame sine fabrikker og underleverandører arbeider i henhold til lokale og nasjonale regelverk og lover. Dette inkluderer bl.a. arbeidsmiljø, miljømessig produksjon og helse/sikkerhets praksis.


Bevaring av vann er en hovedsak i Oriflame sin miljø plan. I tråd med vår proaktivitet mot ansvarsmessig miljøledelse har vi i alle våre fabrikker en målsetting om å redusere vannforbruket og minisere forurensning.


Oriflame har et sterkt standpunkt i forhold til sosiale og etiske spørsmål som for eksempel barnearbeid, etniske overbevisninger & kultur. Vi forplikter oss til å hjelpe barn i nød og gi skolegang til unge kvinner gjennom vårt Social Cause program.

Lokal veldedighet

I 2009 støtter Oriflame to organisasjoner, Regsnskogfondet og Kreftforeningen,  nærmere bestemt kreftforskning. Vi føler at begge disse organisasjonene står for de samme verdiene som vi har i Oriflame.


Regnskogfondet er en av de ledende organisasjoner i Europa som arbeider for å bevare regnskogen for framtidige generasjoner. Regnskogfondet støtter urbefolkninger og andre folkegrupper som lever i og av regnskogene i deres kamp for å beskytte miljøet og oppnå respekt for sine rettigheter.


Det er svært få som får kreft i hjertet - men det er der sykdommen rammer flest.


Kreftforeningen finansierer i dag størsteparten av norsk kreftforskning, og satsing på forskning skaper håp og resultater. Kreftforskningen og arbeidet med kreft hadde aldri kommet dit vi er i dag uten den store innsatsen fra Kreftforeningens givere og støttespillere. Oriflame bryr seg om mennesket og miljøet på den jorda vi lever på.

Inneholder noen av Oriflame Cosmetics formulaer ingredienser fra dyr?

Oriflame inkorporerte konseptet 'Natural Swedish' og visdom fra naturen inn i formulaene til våre produkter. Det er Oriflame sin policy å ikke benytte ingredienser utvunnet fra døde dyr eller benytte ingredienser som virker skadelig på dyret I våre kosmetikk formulaer.


Ingredienser som bivoks og honning, lanolin derivater og meieriprodukter som vi benytter, skader ikke dyrene. Vi kommer til å fortsette å benytte disse produktene på grunn av deres unike egenskaper.

I tillegge så benytter vi ikke ingredienser/deler fra dyr i tilbehøret vårt. Ingredienser som skinn og pels.

Passer Oriflame Cosmetics produkter for vegetarianere/veganer?

Det er vår policy å ikke bruke ingredienser som er utvunnet fra døde dyr.


Et minimum av ingredienser - bivoks, lanolin derivat og meieriprodukter kommer fra levende dyr og forårsaker ingen smerte eller noe ubehag for dyret. Vi benytter disse ingrediensene på grunn av deres unike egenskaper.  


Alle Oriflame produkter passer til vegetarianere og mange for veganere. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Evy

Evy

3, Nordkapp

Oriflame er et svensk kosmetikkfirma som ble etablert i 1967. Oriflame produserer alt selv - har aldri testet noe på dyr - superkvalitet til en god pris! Katalogen kommer ut hver 3 uke - 17 i året, og du kan lese den på www.oriflame.no Kjører Makeup kurs, Hudanalyser, Oriflamekvelder, deltar på div. messer samt at det reises rundt og har Oriflame stand hvor det deles ut gratis produkter :-) Bor du ikke her og vil bestille produkter med oss, så ordner vi det gjerne. Gi gjerne lyd fra deg :-D Vi kan kontaktes her - legg igjen en kommentar, så tar vi kontaktmed deg. Ha en flott dag!

Kategorier

Arkiv

hits